Spausdinti

Žuvėdros klubo vaikinai savo priešininkams mušė 8 įvarčius, tačiau į savo vartus praleido net 9. Po pirmojo rato rungtynių - komanda turi vieną tašką.

PovilasPovilas džiaugiasi pelnytu įvarčius. A.Pliadžio nuotrauka

 

 Lietuvos vyrų B diviziono čempionatas Žuvėdros klubo vaikinams prasidėjo sunkiomis kovomis.

Žuvėdriškiai susitiko su Vilniaus r. komanda. Jau pirmąją minutę Žuvėdros klubo vaikinai pelnė pirmąjį savo įvartį. Deja, priešininkai nesiruošė taip lengvai pasiduoti ir pelnė du įvarčius. Bandydami atsitiesti klubo vaikinai antrojo kėlinio pradžioje baudinio metu pelnė įvartį ir išlygino rezultatą, tačiau užsidirbo mažąjį kampinį į savo vartus. Prišininkai puikiai pasinaudojo šia situacija ir pelnė dar vieną įvartį. Varžybos pasibaigė rezultatu 2:3 oponentų naudai. Komandai įvarčius pelnė R.Kiselis ir G.Kuizinas.

Kitose rungtynėse SŽK „Žuvėdra-Tauras“ vaikinai susitiko su Kauno „Veršvų“ komanda. Atrodo, kad pirmąjame kėlinyje vaikinai turėjau daug jėgų, nes savo varžovams sugebėjo pelnyti keturis įvarčius ir tik vieną praleisti į savo vartus. Deja, bet ilgą laiką pirmavę, vaikinai atsipalaidavo ir antrojo kėlinio metu sugebėjo praleisti net penkis įvarčius į savo vartus. Įdomu tai, kad šiose rungtynėse visi mūsų ir priešininkų komandos įvarčiai buvo pelnyti žaidimo metu. Komandos pasidalino po vieną tašką turnyrinėje lentelėje. Varžybos pasibaigė rezultatu 6:6. Komandai 3 įvarčius pelnė R.Kiselis, 2 įvarčius pridėjo P.Lakštauskas ir 1 įvartį pelnė G.Kuizinas.

 

Varžybų rezultatai:

2017 m. sausio 15 d. (sekmadienis)

SM „Tauras“, Žygio g. 46, Vilnius

10:00 Vilniaus SŽK „Žuvėdra–Tauras“ - Vilniaus r. SM 2:3

11:00 Šiaulių SM „Klevas“ - Kauno „Veršvai“ 6:3

12:30 Kauno „Veršvai“ - Vilniaus SŽK „Žuvėdra–Tauras“ 6:6

13:30 Vilniaus r. SM - Šiaulių SM „Klevas“ 2:4

 

Nuotraukų Galerija