Lietuvos žolės riedulio federacijos didžiosios ir mažosios taurės rungtynės buvo itin kovingos. Žuvėdros klubo pirmoji komanda turnyro metu pelnė net 25 įvarčius. Komanda užtikrintai iškovojo antrąją vietą ir yra nusiteikusi kovoti dėl aukščiausių apdovanojimų artėjančio Lietuvos uždarų patalpų žolės riedulio čempionato metu.

23825866 1735263203160084 407636461 o

Žuvėdros klubo merginos. A.Pliadžio nuotrauka  

 NUOTRAUKŲ GALERIJA

Žuvėdros klubo merginos juokavo, kad jų savaitgalį lydėjo magiški trejetai. Merginos rungtynes prieš „Klevą“ laimėjo rezultatu 9:3, Širvintų SM komandą nugalėjo 7:3, o Kelmės komandą įveikė rezultatu 6:3. Rungtynių metu merginos dažnai keitėsi pozicijomis, išbandė skirtingas žaidimo taktikas, pasibandė mesti baudinius. Sekmadienio vakarą finalinėse rungtynėse Žuvėdriškės susitiko su Šiaulių Gintros komanda. Pirmo kėlinio metu prasileidusios tris įvarčius, merginos turėjo atsilošinėti, bet pasiduoti nesiruošė. Rungtyniu metu pavyko pelnyti tris įvarčius, tačiau čempionės taip pat nesiruošė pasiduoti ir bendras rungtynių rezultatas pasibaigė 3:6 svečių naudai. Merginos išsidavė, kad tolimesnėse trenoruotėse dirbs prie standartinių padėčių, o ypatingai - mažųjų kampinių, kurių įgyvendinimo procentas komandoje šiuo metu nėra didelis. Žuvėdriškės varžybas pabaigė šypsodamosis: „keliausime atgal į treniruotes, o į Žalgirio taurės turnyrą grįšime dar geriau pasiruošusios“. 

Smagu, kad Žuvėdros klubo vartininkė K. Ustinovičiūtė buvo išrinkta geriausia turnyro vartininke!

 

serqe

 Palaikymo komanda. A.Pliadžio nuotrauka

 

Mažojoje taurėje Žuvėdros klubo merginos nusileido savo varžovėms ir liko 5 vietoje. Dalis jaunųjų Žuvėdriškių jau prisideda prie suaugusiųjų komandos A diviziono rungtynių metu. Komanda daug treniruojasi ir ruošiasi dalyvavimui Lietuvos moterų B diviziono uždarų patalpų čempionate.