Vilniaus SŽK „Žuvėdra -Tauras“ merginos, vadovaujamos trenerio M.Tarasov,  liko penktoje vietoje.

Žuvėdros klubo merginos rungtyniavo prieš Šiaulių sporto gimnazijos „Klevas“ riedulininkes. Merginos pradėjo rungtynes taikliu įvarčiu į varžovių vartus ir pabaigė rungtynes dar vienu įvarčiu, tačiau priešininkės puikiai išnaudojo pirmojo kėlinio pabaigą ir antrojo kėlinio pradžią, kurių metu, per 4 minutes pelnė net 4 įvarčius. Mūsų komandai įvarčius pelnė Ingrida Korovina ir Greta Butkevičiūtė.

Kitose rungtynėse merginos kovojo prieš pirmąją Širvintų sporto centro komandą. 26 minutę Mijai Stasiulionytei pavyko pelnyti įvartį į varžovių vartus. Tai buvo vienintelis mūsų komandos atsakas į 13 įvarčių, kuriuos pelnė Širvintiškės. Rungtynės pasibaigė rezultatu 1:13.

Trečiose rungtynėse merginos susitiko su Kelmės VJSM komanda. Jau pirmąją rungtynių minutę Justina Lapotaitė pelnė įvartį į varžovių vartus taip parodydama, kad žuvėdriškės nusiteikusios rimtai. Jos kolegės - D. Sirusaitė ir I. Korovina pridėjo dar 4 įvarčius. Merginos rungtynių pabaigoje praleido vieną įvartį į savo vartus ir pabaigė varžybas rezultatu 5:1.