Spausdinti

Lietuvos vyrų uždarųjų patalpų čempionate netrūksta intrigos. Liko dar 2 rungtynes, kuriose paaiškės kokios spalvos medaliais pasipuoš Žuvėdriškiai! Šiuo metu esame antroje turnyrinės lentelės pozicijoje. 

IMG 5905

Vaikinams itin lengvai sekėsi pelnyti įvarčius Širvintų sporto centro komandai - jau pirmojo kėlinio metu įsiveržę į priekį rezultatu 4:0, antrojo kėlinio metu šį skaičių padvigubinome ir rungtynės laimėtos rezultatu 8:0. 

Kitose rungtynėse vaikinai žaidė prieš Širvintų I komandą. Jau 8 minutę P.Lakštauskas pelnė pirmąjį rungtynių įvartį. Deja, bet Širvintiškiams pavyko išlyginti rezultatą ir prieš didžiąją pertrauką abi komandos turėjo po vieną įvartį. Antro kėlinio pradžia buvo kiek ramesnė, turėję progų, Žuvėdros klubo vaikinai negalėjo įmušti savo varžovams, tačiau šiems rungtynių pabaigoje pavyko pelnyti antrąjį savo įvartį. Deja, bet Žuvėdros klubo vaikinams nebeužteko laiko šio rezultato išlyginti. 

Šiuo metu Žuvėdros ir Šiaulių SM „Klevas-Šiauliai“ komandos turi po 12 taškų ir dalijasi 2-3 turnyrinės lentelės poziciją. Visoms komandoms liko sužaisti po 2 rungtynes ir išsiaiškinti kas kokios spalvos medaliais pasipuoš šiemet. Palinkėjžkime mūsų klubo vaikinams sėkmės! 

 

Finalinių rungtynių tvarkaraštis: 

2018 m. kovo 10 d. (šeštadienis)  - Vilniaus SM „Tauras“ sporto salėje. 

10.00 val. „Panevėžys“ – „Žuvėdra-Tauras-CTLF“                    

11.00 val. Širvintų SM – „Baltic Shamps-Ježvitas“                   

12.00 val. „Žuvėdra-Tauras-CTLF“ – SM „Klevas-Šiauliai“      

13.00 val. „Panevėžys“ – Širvintų SM                                        

14.00 val.  SM „Klevas-Šiauliai“ – „Baltic Champs-Ježvitas“