Spausdinti

Vilniuje vykusios Lietuvos žolės riedulio vaikų (U-12) lygos finalinės rungtynės pritraukė žiūrovus ne tik į sporto mokyklą, bet ir prie kompiuterių ekranų! Jaunosios Žuvėdriškės taip pat pasipuošė medaliais.

Vaikuciupagrindine

A.Pliadžio nuotrauka

NUOTRAUKŲ GALERIJA

FINALINIŲ RUNGTYNIŲ ĮRAŠAS

Žuvėdros klubo merginos turėjo net dvi komandas, kurios kovojo dėl medalių vaikų lygos rungtynėse. Pirmoji Žuvėdros klubo komanda 1:0 nusileido Širvintų sporto centro komandai,2:1 nugalėjo antrąją Šiaulių komandą bei 1:0 įveikė antrąją mūsų klubo komandą ir pasipuošė bronzos medaliais! Geriausia komandos žaidėja išrinkta Laura Lapataitė.

Vaikuciupagrindinegetryutjyrhtegrfed

Žuvėdros klubo mergaičių treneris - Maksim Tarasov

A.Pliadžio nuotrauka

Taip pat puikiai pasirodė ir antroji mūsų merginų komanda - merginos 1:1 sužaidė prieš Šiaulių pirmąją komandą, bet 3:0 nusileido Kelmės sporto mokyklos komandai. Trečiosiose rungtynėse mergaitėm teko nusileisti pirmąjai mūsų klubo komandai, bet tik vienu įvarčiu! Geriausia komandos žaidėja pripažinta Paulina Macijauskaitė.

Vaikuciupagrindinegetryutjyr

Paulina su tėčiu, Žuvėdros klubo vyrų treneriu, Artūru Macijausku 

A.Pliadžio nuotrauka 

Savaitgalio rungtynėse pasirodė ir vaikinai. Mūsų klubo partneriai - „Pietų žvaigždės“ kmandos vaikai, treniruojami Žuvėdros klubo žaidėjos Monikos Ivanauskaitės, 1:3 pralaimėjo Šiaulių „Klevas“ riedulininkams, 0:5 nusileido Širvintų sporto centro komandai bei 0:3 nusileido Šiaulių „Klevas-Gytariai“ komandai. Vaikinams tai buvo vienos pirmųjų rungtynių ir pamokų tolimesnėms pergalėms! Vaikinų komandoje geriausiu žaidėju buvo išrinktas Artiomas Jefimavičius. 

Vaikuciupagrindinegetryutjyr1454899

LŽRF prezidentas, „Pietų žvaigždė“ komanda ir trenerė Monika Ivanauskaitė 

A.Pliadžio nuotrauka 

Turnyro metu prizų sulaukė ir jauniausi finalinių varžyvų dalyviai, kuriais tapo Kamilė Zologaitė (7 metai), Kristupas Tverijonas ir Arsenijus Jefimavičius (po 8 metus).

Vaikuciupagrindinegetryutjyr1454

Varžybų akimirkos.

A.Pliadžio nuotrauka 

Smagu, kad vaikų lygos rengėjai įsteigė ir specialius piniginius prizus gausiausiai vaikų lygoje dalyvaujančioms miestų komandoms. Šiauliečiai buvo nenugalimi ir jiems teko pirmoji vieta bei 200 eurų, vilniečiai džiaugėsi 150 eurų, o širvintiškiams atiteko 100 eurų. Už juos komandos galės įsigyti reikiamo inventoriaus ar tiesiog smagiai kartu praleisti laiką! 

Džiaugiamės augančia mūsų karta ir nekantraujame, kada pamatysime pirmuosius mūsų klubo narių žingsnius Lietuvos rinktinių sudėtyje.