Lietuvos moterų žolės riedulio nacionalinė rinktinė baigė savo pasirodymą „Hockey series turnyre“, kuriame iškovojo 4 vietą. Ši vieta palieka merginoms teorinę galimybę dalyvauti antrąjame etape, tačiau šios vietos neužtikrina. Žuvėdros klubo merginos didžiuojasi merginomis, kurios kovojo iki galo, net ir didžiausiai audrai užklupus, kaip nutiko kovojant prieš Turkijos merginas. 

40546149 10156718864409577 422351007826051072 o

A.Pliadžio nuotrauka

Visų rungtynių nuotraukų galerijos 

Lietuvos rinktinės merginos čempionato metu surinko keturis taškus, o jas su šešiais taškais aplenkė Velso komanda, antros liko čekės (6 taškai), o pirmąją vietą iškovojo, vos dviem įvarčiais prieš lietuvaites laimėjusi Ukrainos komanda (12 taškų). Penktoji vieta atiteko Turkijos rinktinei (1 taškas), kurių vartus merginos buvo itin užgulusios, tačiau pritrūkus sėkmės, kamuoliukas taip ir nepasiekė varžovių vartų. 

Plačiau apie rungtynes galite paskaityti Lietuvos žolės riedulio federacijos puslapyje - www.zoles-riedulys.lt 

Treneris Maksim Tarasov komentuodamas rungtynes teigė: „Čempionatą vertinu labai neblogai, manau, kad ši komanda turi ateitį. Viskas priklausys nuo to, ką panos pačios mąstys, kiek lėšų turės ir skirs federacija. Manau, sav pasirodymu nenuvylėme šalies, tik tiek, kad neužemėme žadėtosios trečiosios vietos. Drausmė buvo, visos merginos žaidė kaip laikrodukas, bet neįmušėme, kai turėjome įmušti. Tai - ir sėkmės faktorius. “ 

Linkime merginoms gero poilsio ir sėkmės tolimesniuose startuose! Kol yra bent maža galimybė - nenuleidžiame rankų ir jos siekiame.