Spausdinti

Lietuvos vyrų žolės riedulio uždarųjų patalpų čempionate visi įvarčiai jau sudėlioti į lenteles ir skelbiami galutiniai rezultatai. Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-CTLF“ klubo vaikinai turėdami 16 taškų, įmušę 31 įvartį ir praleidę 22 įvarčius užimė antrąją vietą ir pasipuošė sidabro medaliais! 

vaikinukaisidabras

A.Pliadžio nuotrauka

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

 

Žuvėdros klubo vaikinai paskutinio turo metu kovojo dėl kuo aukštesnės pozicijos turnyrinėje lentelėje. Intensyviai pasipriešinę Širvintų komandai pirmojo kėlinio metu (1:1), vaikinai pritrūko jėgų ir pabaigė rungtynes rezultatu 1:5. Kitose rungtynėse, situacija susiklostė palankiau - vaikinai tvirtai nugalėjo Širvintų SC komandą jau pirmo kėlinio metu į priekį įsiveržę 2 įvarčiais (galutinis rezultatas 3:5).  

Be sidabro medalių, Žuvėdriškiai džiaugėsi ir rezultatyviausiu turnyro žaidėju savo komandoje! Edvin Stankevič savo titului pelnyti rungtynių metu įmušė net 13 įvarčių! 

edvinasA

Edvin Stankevič - rezultatyviausias čempionato žaidėjas! 

Smagu, kad čempionato uždarymo metu buvo apdovanotas ir geriausias 2018 metų žaidėjas iki 18 metų amžiaus ir juo tapo mūsų Lukas Raznauskas!