Spausdinti

 „Rungtynės nežadėjo nieko gero. Į bene sunkiausią sezono išvyką keliavome vos su vienu keitimu. Šis faktas jau autobuse nejuokais sunervino komandos trenerį. Visgi krepšinio strategas Antanas Sireika buvo teisus pasakydamas frazę: „kuo blogiau – tuo geriau“. Tai, kas atrodė blogai komandos susirinkimo prasme, išėjo į naudą aikštėje, kadangi vyrai kovėsi kaip liūtai, susitelkę ir niekas nesižvalgė į kitus, o patys prisiėmė visą atsakomybę“, - įspūdžiais po rungtynių dalijosi komandos treneris Artūras Macijauskas. 

83601250 10158579078364577 6124457862999535677 o

„Laimėjome 1:0, nors rungtynės, kaip treneriui, atrodė prastai – daug broko, demonstruoti sugebėjimai toli gražu nesiekė galimybių, vis dėlto tokiose rungtynėse charakteris buvo svarbiau. Išlaukėme savo šanso, kantriai gynėmės, dar kažkiek pasisekė rungtynių pabaigoje ir turim rezultatą – grįžome namo su puikia pergale. Bet norisi, kad išnaudotume savo potencialą ir pergales skintume paprasčiau – ką tikrai galime padaryti ateityje“, - dalijosi treneris. 

Žuvėdros klubo vaikinai išplėšė pergalę iš Šiaulių komandos kolegų rezultatu 1:0. Šiuo metu jie yra antroje turnyrinės lentelės pozicijoje ir planuoja išlaikyti savo pozicijas iki pat pavasario sezono.