Spausdinti

Savaitgalį Vilniaus viešbutyje "Calvary" koridoriuose buvo daug juoko ir triukšmo, kurį sukėlė stovyklaujantys Jaunimo lyderystės akademijos dalyviai. Susipažinimas, komandiniai iššūkiai, diskusijos, žaidimai ir kitos įdomybės lydėjo visą savaitgalį. 

IMG 0070

Alfredo Pliadžio nuotrauka 

NUOTRAUKŲ GALERIJA 

Geru oru lepinusio savaitgalio metu Lyderystės Akademijos dalyviai stebėjo paskutines rudens sezono rungtynes, kuriose varžėsi Širvintų ir Šiaulių komandos. O iki tol, kalbėjo apie lyderystę, komunikacijos, strategijos ir komandinio darbo svarbą. 

IMG 0052

Komandinių iššūkių nuotaikos 

Auksinių ananasų apdovanojimai kvietė prisiminti viešojo kalbėjimo įgūdžius, o orientacinės varžybos Vilniaus senamiestyje, ne tik reikalavo didelės ištvermės (daugiau nei 20 000 žingsnių), bet ir kūrybiškumo atliekant užduotis. 

248427146 468731891150462 990284937044473381 n

Laimėjusios komandos kelionės interpretacija 

O kas yra lyderystė? Akademijos dalyviai vieningai apibendrina - išskirtinumas, motyvacija ir atsakomybė. Diskusijų metu pastebime, kad Lietuvos žolės riedulio bendruomenėje tikrai trūksta  trenerių, žaidėjų, rėmėjų, o jaunieji sportininkai konstatuoja, kad patys gali ir nori prisidėti treniruojant, žaidžiant, teisėjaujant. Ir.. svajojant. Bei siekiant tų svajonių įgyvendinimo. Nes garsiai išsakę svajones patys esame atsakingi kur link jos keliaus. Kaip ir tie popieriniai lėktuvėliai, kurių čempionatą surengėme stovyklos pabaigoje. 

IMG 0119

Popierinių lėktuvėlių varžybos 

25 jaunieji sportininkai iš 6 Lietuvos žolės riedulio miestų toliau tęs lyderystės kelionę. Jų laukia dar šeši susitikimai, kurių metu kalbamės skirtingomis ir labai aktualiomis temomis apie žolės riedulį. Sekanti tema: noriu būti treneris - nuo ko pradėti? Akademijos pabaigoje net du dalyviai gaus teisę dalyvauti Europos žolės riedulio federacijos organizuojamamae jaunimo festivalyje 2022 metais.