LŽRF Prezidentas nori padėkoti sostinės klubams SŽK „Žuvėdra”, ŽRK „Pietų Meteoras” ir „Sostinės Tauras SM” už nuoširdų darbą atliekant tradicinę pavasarinę talką Žemynos gimnazijos stadione! 

Pavasarinė talka Žemynos gimnazijos stadione 2024mjpg

„Tikrai buvo malonu matyti gausų būrį klubo komandos dalyvių, trenerį Povilą Lakštauską, prie kurių taip pat tradiciškai prisidėjo ir trenerio Sergejaus Gavrilovo jaunieji PMHC auklėtiniai. Šaunu buvo matyti darbuojantis ir „Sostinės Tauro“ SM trenerį Maskimą Tarasovą ir komandos merginas! Visi nuoširdžiai kiek įmanoma padirbėjo vėjuotą pavakarę, surinko didžiules lapų krūvas ,sutvarkė atsarginių žaidėjų ir teisėjų stalelio zoną, nuėmė vėjo ir lietaus sudarkytus reklaminius stendus ir atliko kitus smulkius tvarkymo darbus.“ - teigė LŽRF Prezidentas Leonardas Čaikauskas.
Ernestas Ustinovičius su savo grąžtu „Makita“ suveržė atšokusias kamuoliukų apsaugos lentas.

Pavasarinė talka Žemynos gimnazijos stadione 2024m 1jpg

„Visi suprantame, kad Žemynos gimnazijos specializuotam sintetinės dangos vandeniu laistomam žolės riedulio stadionui reikalingas atskiras priežiūros darbuotojas, kuris betrapiškai prižiūrėtų aikštę ir stadioną. Klubams rasti papildomų lėšų priežiūros darbuotojui, deja, šiuo laikotarpiu neįmanoma, nes neturime pakankamai rėmėjų, tai jų nedomina ir jie mano, kad tai yra savivaldybių reikalas.“ - komentavo LŽRF Prezidentas Leonardas Čaikauskas apie Žemynos stadiono būklę. 

NUOTARUKŲ GALERIJA