Šių metų sezoną merginos, kaip ir vyrų komanda, užbaigė Šiauliuose, laimėjusios antrąsias superfinalo rungtynes prieš Šiaulių Klevo komandą ir namo parsivežusios bronzos medalius. 
 

Merginos džiaugiasi trečia vieta

Merginos pasekė vaikinų pavyzdžiu ir superfinalo seriją laimėjo rezultatu 2:0. Antrosios rungtynės prasidėjo varžovių įvarčių, tačiau Žuvėdros klubo merginos atsakė trimis įvarčais (pasižymėjo D.Stankutė ir K.Kartanovič du kartus). Deja, bet rungtynių pabaigoje merginos atsipalaidavo ir Šiaulių klubo komanda įmušė du įvarčius rezultatą išlygindamos. Kaip ir pirmųjų superfinalo rungtynių metu, teko mušti baudinius.

Baudinių metu U.Chmeliauskaitė, U.Aučynaitė ir D.Stankutė pelnė Žuvėdros klubui įvarčius, o K.Ustinovičiūtė praleido tik vieną varžovių įvartį ir rungtynės pasibaigė rezultatu 3:1. Žuvėdros klubo merginos iškovojo antrąją pergalę ir šiame sezone liko trečioje vietoje.
 

Merginų komanda


Rungtynių statistika

Šiaulių „Sporto gimnazija-SM Klevas“ - Vilniaus „Žuvėdra–Archyvų sistemos“ 3:3 (1:2). Baudiniai - 1:3.
Įvarčiai: 1:0 M. Kontutytė (8 iš 7 m), 1:1 D. Stankutė (28), 1:2 K. Kartanovič (35), 1:3 K. Kartanovič (36), 2:3 M. Kontutytė (63), 3:3 R. Gudeliauskytė (65).
Žaliosios kortelės: A. Žasinaitė (50; „Sporto gimnazija-SM Klevas“), M. Karlikauskytė (64; „Sporto gimnazija-SM Klevas“).
Teisėjos: K. Mockaitytė, V. Bagdanskienė.

Linkime merginoms gerų startų rinktinių sudėtyje ir smagios vasaros!







Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti