Spausdinti
 Kėdainių arenoje vyko baigiamosios Lietuvos moterų čempionato kovos, kurių metu mūsų merginų komanda pasidabino bronzos medaliais.
 
Nuotrauka A. Pliadžio 

Kovo 13 dieną, pirmą kartą ilgame žolės riedulio gyvenime Lietuvoje, finalinės moterų čempionato kovos vyko Kėdainių arenoje. Žuvėdros klubo merginos susitiko su Šaulių ir Vilniaus ekipomis. Pirmose rungtynėse prieš Šiaulių komandą buvo itin svarbus įvarčių santykis, siekiant kuo geresnių turnyrinės lentelės pozicijų kovojant dėl medalių. Komanda rungtyniavo puikiai ir savo varžoves įveikė rezultatu 7:2.
Nuotrauka A. Pliadžio


Kitas rungtynes merginos žaidė su nuolatinėmis savo varžovėmis Vilniaus HFTC-Tauras komanda, kurios pralaimėjo Lietuvos čempionėms rezultatu 2:5, palikdamos vilties klubo merginoms pasidabinti sidabro medaliais. Pirmos praleidusios įvartį, klubo merginos susikaupė ir pirmą kėlinį pabaigė rezultatu 3:2, po dviejų puikiai Kotrynos Kartanovič realizuotų mažųjų kampinių. Deja, bet antrame kėlinyje merginos nesugebėjo išnaudoti progų, kurias susikūrė, tuo pasinaudojusios varžovės pelnė trečiąją įvartį ir išlygino rezultatą. Rungtynės pasibaigė lygiosiomis, rezultatu 3:3, bet mūsų klubo merginoms to nepakako sidabro medaliams užsitikrinti. Salės sezonui pasibaigus, laukiame šilto pavasarinio oro ir tolimesnių žolės riedulio susitikimų lauke. Nuotraukų galeriją ir apdovanojimų ceremoniją galite rasti čia.