Pasibaigus paskutinėms šių metų lauko sezono rungtynėms Žuvėdros riedulininkai jau praėjusią savaitę pradėjo treniruotes salėje. Dėl fiksuoto valandų skaičiaus treniruotėms tiek vyrai, tiek moterys treniruojasi kartu.


Klubo prezidento - Leonardo Čaikausko nuotrauka

Sporto mokykla šiemet išskyrė 6 valandas abiems komandoms, todėl dėl laiko stygiaus salę abi komandos dalijasi perpus.
Treniruotės tradiciškai prasideda lengvu apšilimu ir skirtingais pratimais atskirai, na o antrojoje treniruotės dalyje vaikinai žaidžia prieš merginas. Abi komandos stengiasi išpildyti trenerių sukurtus taktinius derinius bei susižaisti vieni su kitais stengiant nesužaloti tiek komandos narių, tiek ir priešininkų.


Komandos turėjo jau 4 treniruotes, kurių metu prisiminė kaip laikyti salės lazdą, uždarų patalpų sezono taisykles (po praėjusių metų į aikštę vėl sugrįšta 5 žaidėjai + vartininkas, praėjusiais metais aikštėje žaidė 4 + 1) ir visiškai kitą judėjimą lyginant su lauko sezonu, kai aikštėje žaidžia 11 žaidėjų, o jos plotas keliskart didesnis.


Varžybų ciklą jaunieji riedulininkai pradės jau lapkričio pirmoje pusėje, na o vyresnieji susitiks Taurių čempionatuose lapkričio antrojoje pusėje.

Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti