Vakar buvo sužaistos paskutinės mažojo Moterų A div. finalo rungtynės, kuriose Vilniaus SŽK "Žuvėdra-Tauras" merginos laimėjo rezultatu 2:1!


 

Pasiektas triuškinantis rezultas pelnytai! Merginos pasirodė kaip vieninga komanda, kuri mėgaujasi rieduliu!

Įvarčių autorės šiose rungtynėse buvo:

Aistė Garbatavičiūtė 2 įvarčiai;
Ugnė Aučynaitė 2 įvarčiai;
Sandra Adomavičiūtė 2 įvarčiai;
Deimantė Stankutė 1 įvartis;
Ugnė Chmeliauskaitė 1 įvartis;
Karina Ustinovičiūtė 1 įvartis.

Kitos rungtynės įvyko Šiauliuose, birželio 12 d. 17.00 val., kuriose nors ir buvo pasiekta pergalė, reikėjo kovoti iki paskutinės akimirkos. Galbūt alinantis karštis pakišo koją, o gal ilga kelionė į Šiaulius išvargino ir merginoms pritrūko jėgų. Tačiau žaidimo eigoje buvo matyti puikių akimirkų ir daug gražaus žolės riedulio su intriga!

Treneris po rungtynių žiniasklaidai sakė: „Nesvarbu, kad namie laimėjome 9:1, sezono metu su šia komanda buvo įvairių rungtynių, - sakė „Žuvėdros-Tauro-Archyvų sistemų“ strategas. - Mano žaidėjos šį kartą išėjo tikėdamosis lengvai laimėti. Per pirmąsias rungtynes buvo gražios kombinacijos, gražūs įvarčiai, o šį kartą to nebuvo. Rezultatas atspindi rungtynių eigą, laimi stipresni, o silpnesni pralaimi. Vis dėlto sezoną vertinu nepatenkinamai, nes jau trečią kartą iš eilės esame tik treti. Esu patenkintas panelių darbu, bet mums vis prtrūksta psichologinio nusiteikimo žaidžiant su kai kuriomis komandomis.“


Asmeninio archyvo nuotrauka

Antrųjų rungtynių vaizdo įrašą galite rasti čia.
Varžybų akimirkas galite rasti adresu: http://www.sportas.info/galleries/4530.html 



Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti