Spausdinti
Birželio 7 diena Lietuvoje sutelkia daugybę sportuojančių žmonių į vieną vietą, paminėti Olimpinę dieną. Žolės riedulininkai buvo vieni aktyviausi Kaune - dalyvavo mankštose, pristatė savo sporto šaką šventės svečiams, o surengtos vaikų riedulio varžybos sulaukė rekordiško sportininkų skaičiaus.
 
 
Žolės riedulininkus nesunku pastebėti tarp šventės dalyvių mankštos metu. 

Vilniaus, Rudaminos, Trakų Vokės, Kauno, Šiaulių, Širvintų, Kelmės (net septynių miestų) jaunieji žolės riedulininkai susirinko jau antrąjame turnyre, surengtame Olimpinės dienos šventei paminėti. 22 mergaičių ir berniukų komandos kovojo dėl specialiai įsteigtų prizų - taurių, medalių ir olimpinių diplomų. Žolės riedulininkus buvo lengva pastebėti, nes kartu su organizacine dalimi jų buvo daugiau nei 200.


Žolės riedulio pristatymas.

Be to, pagrindinėje šventės alėjoje, netoli scenos įrengtoje žolės riedulio palapinėje, šventės svečiai galėjo susipažinti su šia sporto šaka. Žinoma, labiausiai  lazdomis ir kamuoliukais mėgavosi jauniausieji šventės dalyviai, kurie galėjo išbandyti savo gebėjimus čia pat įrengtoje mini aikštutėje. Žuvėdros klubo žaidėjai mielai dalinosi savo žiniomis, šypsenomis ir istorijomis apie mylimą sporto šaką.

Tomas Krisčiūnas su šeima taip pat džiaugėsi švente.

Šventinės nuotaikos įamžintos nuotraukose, kurias galite pamatyti čia.