Spausdinti
 Š.m. rugsėjo 20-21 dienomis buvo sužaistos Lietuvos moterų žolės riedulio "A" diviziono rungtynės, kuriose tris nesėkmes patyrė "Žuvėdros" riedulininkės.



Nuotrauka: Augusto Četkausko

Sezono startas "Žuvėdros" riedulininkėms prasidėjo skaudžiais pralaimėjimais.

Pirmasis susitikimas su Šiaulių "Klevas-Joma" komanda baigėsi rezultatu 1:0, kai 56 min. "Klevo" komandos žaidėja įmušė įvartį iš žaidimo. Po praleisto įvarčio mergnos taip ir nesugebėjo atsitiesti nors progų buvo daug. Kaip sakoma: neįmuši tu, įmuša tau.
Po pirmojo kėlinio treneris aiškiai pasakė: "Jos nesusikuria progų, tai mes joms sukuriame galimybes priartėti prie mūsų vartų".

Rungtynės su šalies čempionėmis nebuvo lengvos; nors Barbora Lozovojūtė 3 rungtynių minutę pelnė įvartį ir išvedė komandą į priekį, to neužteko, Šiaulių ekipa po 11 minučių "pralaužė ledus" ir rezultatą išlygino; o galų gale pritrūko jėgų, tvarkos aišktelėje  ir "Žuvėdros" mergnos nebesugebėjo pasipriešinti, deja, bet pasibaigus rungtynių laikui švieslentėje buvo matyti rezultatas 6:1 čempionių naudai.

Susitikimas su "amžinomis" varžovėmis taip pat baigėsi nesėkme. Nors šiose rungtynėse komanda žaidė drausmingai, komandiškai ir pasitikinčiai savo jėgomis, pasiekti taip trokštamos pergalės nepavyko. "Žuvėdros" riedulininkės neišnaudojo mažųjų kampinių, progų žaidimo metu, suklydo lemiamose vietose ir taip prasileido pirmąjį įvartį iš mažojo kampinio 38-ąją rungtynių minutę. Po prasileisto įvarčio nepavyko realizuoti susikurtų progų, o rungtynių pabaigoje užsidirbus mažąjį kampinį buvo prasileistas dar vienas įvartis. Rungtynės baigėsi rezultatu 2:0.

Kiti rungtynių rezultatai: http://zoles-riedulys.lt/zuvedra/component/content/article/377-lmc-naujojo-sezono-startas-37-asis-lietuvos-moteru-zoles-riedulio-cempionatas

Varžybų akimirkos: http://www.sportas.info/galleries/3831.html