Š.m. Vilniaus Žemynos gimnazijos žolės riedulio stadione (Čiobiškio g. 16) birželio 25 d. 18.30 val. vyko antrosios Lietuvos vyrų čempionato mažojo finalo serijos iki 2 pergalių rungtynė, kuriose žaidė Vilniaus „Žuvėdra-Tauras“ ir „Šiauliai“.



Nuotrauka A.Pliadžio
Pirmąsias serijos iki 2 pergalių rungtynes šiauliečiai po bulitų serijos laimėjo 7:5 (2:1, 1:2, 4:2).

Antrasis mačas prasidėjo šiauliečių įvarčiu 7 min. iš mažojo kampinio (pasižymėjo Jaroslavas Suchockis), bet po pirmojo kėlinio rezultatu 2:1 jau pirmavo vilniečiai. Sostinės ekipai 9 ir 18 min. įvarčius iš žaidimo pelnė Česlavas Pašnikovičius.

Antrojo kėlinio pradžioje buvęs „Žuvėdros-Tauro“ žaidėjas J. Suchockis pasižymėjo antrą kartą, o 56-ąją minutę „Šiauliai“ išsiveržė į priekį po vilniečių vartininko klaidos ir įvarčio į savus vartus.

„Šiaulių“ pergalę 66 min. įtvirtino Vaidas Kringelis.

Rungtynių statistika

Vilniaus „Žuvėdra-Tauras“ - „Šiauliai“ 2:4 (2:1)
Įvarčiai: Č. Pašnikovičius (9, 18); J. Suchockis (7 iš mk, 40), T. Bosikis (56 į savo vartus), V. Kringelis (66).
Geltonoji kortelė: G. Kuizinas (36, „Žuvėdra-Tauras“).

Varžybų akimirkas galite rasti: http://www.sportas.info/galleries/3533.html

Lietuvos vyrų čempionato didžiojo finalo serijoje susitiks Vilniaus „Ardas-Rudamina“ ir Širvintų „Inta-Baltic Champingnons“. Pirmąsias rungtynes komandos liepos 4-ąją (18.30 val.) žais Rudaminoje, antrąsias liepos 5-ąją - Vilniuje. Jei reikės trečiojo mačo, jis bus žaidžiamas liepos 6-ąją vėl Rudaminoje.

Komentuoti

Tinklapio administracija neatsako už tinklapyje skaitytojų pateiktus komentarus. Už netinkamo pobūdžio informaciją Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka tiesiogiai atsako šią informaciją paskleidę asmenys.
Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką, rašyti kitus asmenis įžeidžiančius tekstus.
Tinklapio administracija pasilieka teisę ištrinti komentarus.


Apsaugos kodas
Atnaujinti