Spausdinti
 Š.m. vasario 8 d. Panevėžyje (Panevėžio rankinio centras, Durpyno g. 3a) vyko Lietuvos moterų uždarų patalpų "B" div. varžybos.

TVARKARAŠTIS:

Šiaulių „Lidvija“ - Širvintų SM 2:6 (1:2)
Kauno „Tauras-Veršvai“ - Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-2“ 3:6 (1:1)
„Šiauliai“ - Širvintų SM 2:11 (1:5)
Šiaulių SM „Klevas“ - Šiaulių „Lidvija“ 6:3 (2:1)
„Šiauliai“ - Vilniaus „Žuvėdra-Tauras-2“ 2:10 (2:4)
Šiaulių SM „Klevas“ - Kauno „Tauras-Veršvai“ 7:3 (2:1)

Varžybų vyr. teisėja - Vilma Bagdanskienė (T/K Šiauliai, tel. nr. 861417052, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.).

Po pirmų dviejų susitikimų merginos turėjo 3 taškus (1 pergalę ir 1 pralaimėjimą), įmušė 7 įvarčius, praleido tiek pat.

Susitikimas su Kauno ekipa baigėsi pergale, tačiau komandos kapitonė - Kotryna Kartanovič nebuvo patenkinta žaidimu. Pirmajame kėlinyje kaip sakė kapitonė, merginos buvo visiškai nesusikaupusios ir jau kėlinio viduryje rezultatas buvo 2:1 Kauno komandos naudai, laimei kėlinys baigėsi 3:2 "Žuvėdros" pranašumu. Po pirmojo kėlinio gavusios nemažai pastabų iš komandos trenerio bei pačios suvokusios rungtynių svarbą - viską užbaigė rezultatu 6:3 ir iškovojo svarbią pergalę. Rungtynių įvarčių autorės: Jovita Banevičiūtė (3 įvarčiai), Kotryna Kartanovič (2 įvarčiai), Evelina Astrauskaitė (1 įvartis).

Antrosiose rungtynėse merginos savo priešininkes sutriuškino rezultatu 10:2. Nors rezultatas geras žaidimu komandos kapitonė nebuvo patenkinta. Kaip pati teigė - trūko sėkmės, buvo labai daug neišpildytų progų, kelis kartus nepataikyta į tuščius vartus. Juokėsi, kad džiugi naujiena, jog 35-ąją rungtynių minutę suprato, ko iš komandos norėjo treneris. Šiose rungtynėsrįvarčius pelnė: Jovita Banevičiūtė (3 įvarčiai), Laima Šidlionok (3 įvarčiai), Kotryna Kartanovič (2 įvarčiai), Barbora Lozovojūtė (1 įvartis), Evelina Astrauskaitė (1 įvartis).

Abejas rungtynes vertino teigiamai, juk tikslas įgyvendintas - iškovotos dvi pergalės, o patį žaidimą reikės tobulinti, bet juk tobulėjimui nėra ribų - teigė Kotryna Kartanovič.