Spausdinti
Viešoji įstaiga „Sveikas miestas“, organizuojanti ir kuruojanti didžiuosius Vilniuje sporto ir sveikatingumo renginius, kviečia JUS sudalyvauti Vilniaus sporto mugėje 2013. Šiais metais Vilniaus sporto mugė 2013 vyks rugsėjo 28 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO (Laisvės prospektas 5), III, IV salėse. DALYVAVIMAS – NEMOKAMAS!
Mugė veiks nuo 10 val. iki 18 val.
Mugėje dalyvaus ir "Žuvėdros" atstovai!

Vilniaus sporto mugė šiais metais bus dar didesnė ir po vienu stogu sukvies įvairiausių sporto šakų bei pramogų atstovus, o taip pat ir didžiuosius sporto prekinius ženklus.

Praeitais metai Vilniaus sporto mugė susilaukė rekordinio lankytojų skaičiaus - jų buvo net apie 10 000! Šiais metais smalsuolių dėl kelių vyksiančių renginių tuo pačiu metu bus dar daugiau!

Vilniaus sporto mugės dieną vyks ir
-
NIKE TRAINING CLUB konvencija, įkvėpta IMPULS;
-
Tarptautine paroda BALTMEDICA 2013;
KAM?


Renginys orientuotas į visas amžiaus ir socialines grupes. Skirtas tiek vyrams, tiek moterims, vaikams, jų tėveliams, jaunimui, senjorams – VISIEMS!

Preliminari renginio programa:
· Sporto mugės atidarymas įvyks 2013 m. rugsėjo mėn. 28 d. – 10.00 val.
· Oficiali atidarymo ceremonija – 11 val.
· Sporto klubų oficialus prisistatymai ir pasirodymai pagrindinėje scenoje.
· Sporto klubų individualūs prisistatymai ir pasirodymai savo stendo vietoje.
· Kitos sporto mugės pramogos: fotosesijos su žinomais šalies sportininkais, autografų dalinimo akcijos ir kitos mugės rėmėjų akcijos
· Sporto klubų mugės oficiali uždarymo ceremonija – 18.00 val.
JUMS!
· Vilniaus sporto mugė 2013 bus suskirstyta į specialias sporto erdves;

· kiekvienas klubas turės savo stendą (sienelių ilgis – 2m, plotis – 1m, taip pat stalą (70x70cm), prisijungimą prie elektros, 1 rozetę, 1 šviestuvą 100 W, kiliminę dangą)*, kur galės pristatyti savo sporto klubą, dalinti mugės lankytojams reklaminę medžiagą apie save, teikti (dovanoti) mugės lankytojams specialias nuolaidas;

· esant poreikiui *, jei turite daug reprezentacinio inventoriaus ir norite jį parodyti ir mugės svečiams – tokiu atveju galima gauti ir didesnį reklaminį stendą, kurio plotis – 1 m, o ilgis – 4 m.

· veiks aktyvacijos zonos (pagal segmentus: vaikams, jaunimui, tėveliams ir senjorams);

· sporto mugės metu taip pat bus galimybė surengti pasirodymą-prisistatymą ir specialioje LITEXPO scenoje.